°C
      2024 03 29 Penktadienis

      Grupės „Pesnyary“ atliekamas Oginskio polonezas surinko virš milijono peržiūrų (VIDEO)

      Nuotrauka: Youtube nuotr.

      2019-12-19 19:00:00

      Baltarusijos valstybinio ansamblio „Pesnyary“ atlikta vokalinė M.K.Oginskio polonezo „Atsisveikinimas su tėvyne" versija surinko 1 milijoną peržiūrų „YouTube“ ir pateko į pasaulyje populiariausių šio kūrinio versijų penketuką „YouTube“ platformoje. Komanda nusprendė tai atšvęsti išleisdama oficialų dainos muzikinį vaizdo klipą.

      „Oginskio polonezas tapo viena iš mūsų komandos vizitinių kortelių. Kad ir kur pasaulyje koncertuotume, jis būtinai skamba ir neabejotinai yra viena iš emocinių programos viršūnių. Todėl pirmąjį oficialų vaizdo įrašą ir nusprendėme filmuoti su šiuo kūriniu“, - sako„ Pesnyary“ ansamblio meno vadovas Romas Kozyrevas.

      „Nors kūrinys lyriškas, tačiau tai tokia galinga ir tokia globali kompozicija, kad bet kokios vidaus patalpų dekoracijos atrodytų dirbtinos. Tai himnas tėvynei, todėl dangus ir žemė yra vienintelis įmanomas šios dainos fonas“, - paaiškino vaizdo klipo režisieriai Dmitrijus Levkovskis ir Marija Monakova.



      Šis kūrinys, kaip ir vaizdo klipas, nepalieka abejingų - suvirpa giliausios sielos stygos. Vaizdo įrašas puikiai perteikia mintį ir emocijas.

      Pažiūrėkite patys:

      Skaityti komentarus