°C
      2024 04 18 Ketvirtadienis

      „Samsung“ griausmingai pristatė naujuosius „Galaxy S9“ flagmanus

      Šaltinis: http://sc.bns.lt/view/item/260931

      Nuotrauka: cnet

      Autorius:
      2018-03-05 07:00:00
      Ketvirtadienio vakarą galerijoje „Cechas Vilnius“ pristatyti naujieji „Samsung Galaxy S9“ ir „S9+“ flagmanai. Susirinkę svečiai pasijautė tarsi tikroje kosminėje galaktikoje, stebėjo modernaus šokio teatro „Aura“ pasirodymą, klausėsi Leono Somovo muzikos, o svarbiausia, galėjo patys išbandyti vakaro žvaigždę – naująjį flagmaną.

      Vakaro dalyvius sveikino „Samsung Electronics Baltics“ vadovas Lietuvoje Simonas Skupas. Renginį vedė geros nuotaikos nestokojęs Ignas Krupavičius, kuris svečius pakvietė į neeilinę kelionę po galerijoje specialiai įrengtas produktų zonas.

      Tarp renginio svečių buvo galima išvysti daug žinomų veidų: dizainerę Laurą Dailidėnienę su šeima, Viktoriją Šaulytę su Juliumi Mocka, Neringą Zeleniūtę su Martynu Tyla bei kitus.

      Kiekvienas renginio svečias buvo kviečiamas interaktyviose zonose išbandyti naujojo „Samsung Galaxy S9“ kameros galimybes. Galerijoje buvo įrengtos specialios foto budelės, kur susirinkusiejį fotografosi bei filmavosi naudodamiesi naujaisiais flagmanais. Pristatymo svečiai taip pat galėjo išbandyti „Samsung Dex“ stotelę, kuri telefonu leidžia naudotis kaip kompiuteriu.

      Vakaro svečiai, kurie savo socialiniuose tinkluose dalinosi renginio akimirkomis, dalyvavo specialioje loterijoje. Pristatymo metu vykusio konkurso nugalėjotas buvo apdovanotas naujuoju „Galaxy S9+“ telefonu.

      Vakaro kaltininkai „Samsung Galaxy S9“ ir „S9+“ turi labiausiai pažengusią kamerą, kuri puikiai pritaikyta besikeičiančiam šiandieniniam bendravimo stiliui, kuomet vis dažniau bendraujame vaizdais, filmukais ir emotikonais (angl. Emoji). Telefone integruotas dvigubas diafragmos lęšis, kuris suteikia vartotojui galimybę fotografuoti mažo apšvietimo patalpose, filmuoti itin sulėtintu video režimu ar susikurti personalizuotus AR emotikonus.

      „Keičiantis bendravimo stiliui, stiprėjant saviraiškos poreikiui keičiasi ir tai, kaip mes naudojame telefoną“, - sako Simonas Skupas, „Samsung Electronics Baltics“ vadovas Lietuvoje. – „Galaxy S9“ yra naujos kartos telefonas, suteikiantis išskirtines saviraiškos galimybes ir sukurtas vartotojams, kurie trokšta dalintis savo gyvenimo įspūdžiais ir akimirkomis su kitais. To pagrindas – naujoviška kamera, kuri įgalina vartotojus fotografuoti ir filmuoti telefonu bet kokioje aplinkoje ir kurti unikalų turinį“.

      Nuo kovo 16 d. naujuosius flagmanus bus galima įsigyti specializuotose „Samsung“ ir bendrovės išmaniųjų telefonų platintojų parduotuvėse. Vartotojai galės pasirinkti iš kelių įrenginio spalvų – vidurnakčio juodos, koralų mėlynos ir naujo atspalvio – alyvų violetinės. Jau nuo dabar iki kovo 7 d. vyksta išankstiniai telefonų užsakymai. Visi išmaniuosius užsisakę iki šios datos telefonus gaus net septyniomis dienomis anksčiau, nei jie pasirodys prekybos vietose.

      Skaityti komentarus