°C
      2024 04 20 Šeštadienis

      „Mamų unija“ kartu su „Maxima“ kviečia praleisti laiką su šeima kūrybingai

      Nuotrauka: Organizatoriaus nuotr.

      Autorius: Paramos ir labdaros fondas "Mamų Unija" | BNS
      2018-03-23 16:00:00
      „Mamų unijos“ velykinėms dirbtuvėms „Maxima“ dovanoja 120 kg sausainių tešlos. Sausainius gyventojai keps drauge su žinomais žmonėmis ir „Mamų unijos“ savanoriais. Velykinė šventė ir kūrybinės dirbtuvės, įsikūrusios PC „Ozas“, truks iki pat Atvelykio.

      Saulėtą kovo 21 d. vakarą šventinio koncerto metu buvo atidaryta labdaros ir paramos fondo „Mamų unija“ kepyklėlė, įsikūrusi prekybos ir pramogų centre „Ozas“. Velykų oazė gyventojų ir miesto svečių lauks iki pat Atvelykio. Visos akcijos metu prekybos centro lankytojai bus kviečiami išsikepti sausainių drauge su žinomais žmonėmis ir „Mamų unijos“ savanoriais iš daugiau nei 120 kg tešlos, kurią paruošė ir padovanojo akcijos draugai – socialiai atsakingo prekybos tinklo „Maxima“ gamybos meistrai.

       

      „Maximos“ generalinė direktorė Kristina Meidė neabejoja, jog iniciatyvos, draugėn buriančios gyventojus, stiprina mūsų bendruomenes, o ši akcija – puiki proga prasmingai praleisti laiką su šeima šventiniu laikotarpiu: „Esame socialiai atsakinga bendrovė ir kaskart džiaugiamės prisidėdami prie socialinių akcijų, skatinančių kūrybingumą, bendravimą ir prasmingą laisvalaikio praleidimą kartu. Šiandienos skubančiame pasaulyje vis sunkiau rasti laiko vienas kitam, todėl esame laimingi galėdami suteikti progą šeimoms pabūti drauge, galbūt išbandyti tai, ko dar nėra darę. Tikiu, kad „Mamų unijos“ kepyklėlė pradžiugins ne vieną prekybos centro lankytoją, leis akimirkai sustoti ir skirti malonaus laiko sau ir savo artimiems žmonėms, taip įprasminant artėjančias gražiausiais pavasario šventes“, – mintimis dalijasi K. Meidė. 



       

      Anot paramos ir labdaros fondo „Mamų unija“ direktorės Eglės Mėlinauskienės, dėl nuolatinio skubėjimo kenčia mūsų bendrystė, tarpusavio ryšys: „Po šaltos žiemos budiname pavasarį, tad Velykų laukimas, pasiruošimas, šventimas – tai dar viena galimybė susiburti, praleisti daugiau laiko kartu. Šiandien dažnai pritrūkstame laiko sau ir aplinkiniams, paleidžiame vieni kitų rankas, pasimetame bėgime. Esame vienis, jungiantis daugybę širdžių ir rankų, kuriančių prasmę. „Mamų unijos“ kepyklėlė, padedama rėmėjų, kviečia džiaugtis, jungtis į vis didėjančią „Mamų unijos“ šeimą, pasidalinti pavasario laukimo džiaugsmais, išsikepti Velykinių sausainių, vaišintis kava ir arbata. Juk kiekviena diena – ypatinga“, – sako E. Mėlinauskienė.

       

      Sostinės gyventojai ir miesto svečiai kepyklėlę ras pirmame PC „Ozas“ aukšte, šalia CCC parduotuvės. „Mamų unijos“ dirbtuvėlės darbo dienomis lankytojų lauks nuo 16.00 iki 20.00 val., o savaitgaliais – nuo 13.00 val. 

      Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.

      Skaityti komentarus