°C
      2024 04 18 Ketvirtadienis

      Klounas prie šalies vairo

      Nuotrauka: J. Trudeau

      Autorius: Aurimas Guoga
      2018-04-17 09:00:00
      Kanadoje įsiskolinimas jau seniai perkopė protingą ribą, mokesčiai gyventojams tampa sunkiai pakeliami. Tuo tarpu premjeras energingai griauna vakarietišką šalies tapatybę, gerinasi radikaliems musulmonams ir netgi dalina kompensacijas nuteistiems teroristams! Šalis diegia lyties atžvilgiu neutralius įvardžius, jos pasienio pareigūnai padeda panėšėti lagaminus nelegaliems imigrantams. Kanados premjeras per oficialius susitikimus rodo, kad nešioja kojines su islamišku pusmėnuliu, o nuvykęs į Indiją pasikviečia į priėmimą asmenį, nuteistą už pasikėsinimą į tos šalies ministrą!..

      Jei pageidaujate pamatyti patį atgrasiausią leftizmo veidą, prašom atsigręžti į Kanadą

      Per praėjusius parlamento rinkimus, vykusius 2015 m. spalio 19 d., kanadiečiai palankiausi buvo Liberalų partijai (Europoje tokie būtų vadinami socialistais). Tuo metu buvo smukusios pasaulinės naftos kainos, kanadiečiai ieškojo kas padėtų sustiprinti ekonomiką. Liberalų partija, vedama jauno ir charizmatiško Justino Trudeau, kuris yra ilgamečio premjero Pierre‘o Trudeau sūnus, žadėjo milžinišką investicijų į infrastruktūrą programą, tegu ir didinant šalies įsiskolinimą. Dar suveikė tai, kad J. Trudeau iš išvaizdos yra tikras gražuolis ir moka saldžiai kalbėti, kas patraukė gausią netekėjusių moterų grupę. Tačiau J. Trudeau valdymas ne tik nepateisino kanadiečių lūkesčių, o užtraukė jiems gėdą dėl nesubrendusio jaunojo Trudeau charakterio. Šiandien jų šalies vadovas – labiausiai pajuokiamas Vakarų politikas. 

      Kanados ekonomikai gresia bankrotas 

      Kanada ir jos piliečiai - vieni labiausiai įsiskolinusių pasaulyje. Vidutinė gyventojo skola neskaitant nekilnojamo turto paskolų siekia C$ 22 837. Federalinė skola perkopė per trilijoną dolerių (90 proc. BVP.), o gyventojų įsiskolinimas bankams siekia 1,8 trln. dol. - 267 proc. BVP. Greta to dar yra ir regionų skola. Pagrindinės šalies apygardos Ontarijo skola – didžiausia pasaulyje kurios nors valstybės regiono skola; dvigubai didesnė nei Kalifornijos, nors gyventojų tik trečdalis kaip Kalifornijoje. S&P vertina, kad per ateinančius dvejus metus Ontarijo regiono, kur gyvena trečdalis šalies gyventojų, skola pasieks  268 proc. BVP.

      Kanada atsidūrė tarp trijų šalių, kurioms labiausiai gresia bankų krizė. Didinti mokesčių nėra jokios galimybės, nes gyventojai jau ir taip užversti nepakeliamais mokesčiais. Kanada yra viena iš nedaugelio šalių pasaulyje, kur mokesčiai gyventojams didesni nei verslui. Nuo 1961 m. mokesčiai gyventojams išaugo vidutiniškai 18 kartų.

      Tiesa, 2017 m. BVP augo net 4,5 proc., sukurta 308 000 naujų darbo vietų – tačiau senstančioje šalyje, tokioje kaip Kanada, toks augimas nėra natūralus. Priežastys dvi – ūgtelėjusios naftos kainos ir kreditų bumas. Tad kol kas šalies gyventojai dar nepajuto pablogėjimo, tačiau šalies vadovai šioms grėsmėms turėtų skirti pagrindinį dėmesį. Deja, tik ne jaunasis Trudeau. Kai ministro pirmininko paprašė pakomentuoti apie sparčiai augančią Kanados skolą, jis tik atsakė, kad laikui bėgant ir ekonomikai augant ši problema išsispręs savaime. Vietoj to, kaip netrukus pamatysime, Kanados vadovas yra susitelkęs tiek kai kuo visai kitu.

        

      Tolerantiškas islamistams

      Įžangai į Kanados politinį gyvenimą paminėsime tai, kad šios šalies ministras pirmininkas J. Trudeau žurnalistams pasakoja, kad kartais parūko žolės, nors Kanadoje ši yra uždrausta. Išsipasakojo, kad tai yra daręs parlamento rūmuose ir netgi jau eidamas šalies vadovo pareigas. Taip jis pasisako už šios narkotinės medžiagos legalizavimą. Tačiau, kaip netrukus pamatysite, tai palyginti smulkmena su kitomis nesusitupėjusio premjero „išdaigomis“.

      Viename renginyje J.Trudeau paklausė: kokia jūsų mėgstamiausia užsienio šalis? Atsakymas – Kinija, tačiau ne dėl maisto, istorijos ar dar kokių sentimentalių priežasčių, o dėl to, kad Kinija „iš esmės yra diktatūra“.  Tai, pasak premjero, kinams leidžia greitai sutvarkyti ekonomiką. Taigi J. Trudeau neslepia, kad jis diktatūros šalininkas. Beje, jo brolis Alexanderis Trudeau yra sukūręs komunistinę tvarką Kinijoje šlovinantį filmą, kurį finansavo tos šalies vyriausybė!

       

      Liberalų partija tiki, kad teroristams nevalia atiminėti Kanados pilietybės

      Tačiau dar didesnis J. Trudeau draugas yra visokio plauko musulmonai – tiek šalies gyventojai, tiek užsienyje. Jei žavusis ir bekraštę toleranciją propaguojantis J. Trudeau lankosi kuriame nors šalies mieste, jis beveik niekuomet neapsilankys bažnyčioje, tačiau nepraleis progos užsukti į vietinę mečetę, jei tokios toje vietoje esama. Justinui Trudeau jokia mečetė nėra pernelyg ekstremistiška. Kanados mečetes paprastai finansuoja Saudo Arabija, tad ir islamo pakraipa tokia kaip toje šarijato diktatūroje. Monrealio Assuna al Nabawiah mečetę Pentagonas pripažino al- Qaedos kovotojų rekrutavimo vieta, tačiau tai netrukdo ypač tolerantiškam Justinui Trudeau ten lankytis ir lieti taikingas kalbas, netgi lankytis ten vykdant rinkimų agitaciją.

      Netrukus po to, kai buvo išrinktas ministru pirmininku, atšaukė Kanados pajėgas iš kovos su Islamo valstybe. Atšaukė įstatymą, kad dvigubą pilietybę turintiems Kanados piliečiams, kurie buvo nuteisti už teroristinę veiklą, galima atimti pilietybę. 2017 m. liberalai balsavo, kad ISIS kovotojai neturėtų būti teisiškai persekiojami.Taigi Justinas Trudeau kovoje su islamizmu kovoja priešingoje stovykloje.

      Moka teroristams kompensacijas

      Didelio atgarsio šalyje ir pasaulyje sulaukė istorija, kai žmogžudžiui teroristui Kanados vyriausybė sumokėjo kompensaciją už jo persekiojimą. Omaras Khadras gimė Kanadoje, 2012 metais, kai jam buvo 15 metų, tėvas jį išsivežė į Afganistaną kariauti al-Qaedos pusėje. Ten jis, kaip vėliau prisipažino, granata nužudė vieną amerikiečių kareivį ir kitą sunkiai sužeidė, dėl ko šis patyrė sunkių neišgydomų sveikatos sužalojimų. Amerikiečiai Omarą Khadrą paėmė į nelaisvę ir nugabeno į Guantanamo kalėjimą. Ten jis išbuvo daugybę metų, o Kanados vyriausybė aišku nedėjo beribių pastangų jo iš ten ištraukti. Dėl to paleistas iš Guantanamo ir grįžęs į „gimtąją“ Kanadą O.Khadras pateikė ieškinį Kanados vyriausybei ir reikalavo 20 mln. Kanados dolerių kompensacijos. Ieškinys taip ir nepasiekė teismo, nes Trudeau vyriausybė pasiekė susitarimą neteisminiu keliu – sutiko už jo patirtas „skriaudas“ teroristui sumokėti C$ 10,5 mln. (USD 8,1 mln.). Kanados piliečiai, žinoma, buvo visuotinai pasipiktinę, tačiau J. Trudeau pakomentavo, kad tai, jog tai kaip tik rodo žmogaus teisių pergalę, nes net teroristams pripažįstamos vienodos teisės.  

       

      Po 2018 m. sausio mėn. vizito į Indiją smarkiai smuktelėjo J. Trudeau reitingas


      Tai buvo praėjusiais metais, o šiais metais J. Trudeau užtvirtino savo kaip meilikautojo žudikams ir teroristams reputaciją sukėlęs J. Atwalo skandalą. Apsilankymo Indijoje metu vasario pabaigoje jis surengė priėmimą, kuriame dalyvavo ir sikhų teroristas Jaspalas Atwalas, Indijoje nuteistas už pasikėsinimą į ministrą 1986 metais.

      Geras G. Sorošo draugužis

      J. Trudeau labai giria G. Sorosas. Šis kairuoliško fanatizmo finansuotojas patiria nesėkmes daugumoje Vakarų šalių, tačiau Kanada jam kol kas tikra užuovėja. Šie du vyrai puikiai sutaria. Netrukus po to kai J. Trudeau tapo Kanados ministru pirmininku jie susitarė, kad kartu koordinuos  šios šalies politiką musulmonų imigrantų atžvilgiu. Susitarimo 3.1 punktas įpareigoja abi jį pasirašiusias puses kovoti su antiglobalistinėmis, migracijai priešiškomis idėjomis visame pasaulyje.

       

      Nuoširdus ir dalykiškas pokalbis su G. Sorošu

      J. Trudeau bjaurisi europietiška šalies tapatybe ir skiria daug jėgų diegti multikultūralizmą (dažnai Vakaruose pajuokiamai vadinamą „multi-kulti“). Čia jis gana panašus į Vokietijos A. Merkel – tebūnie pražūsiu, tegu su savim nusitempsiu visą šalį, tačiau neteisėtos migracijos nė už ką nestabdysiu! Kanados specifika ta, kad J. Trudeau dar ir primygtinai siekia, kad iš Vidurio Rytų būtų atkeliami ne krikščionys, o tik musulmonai.

      Kanados migracijos patirtis tokia: kai privačios iniciatyvos dėka perkelia Artimųjų Rytų krikščionis, jie mokosi kalbos, o po vienerių metų 50 proc. suaugusių atvykėlių jau dirba; jeigu tai daro vyriausybės agentūra, jie ima musulmonus, tačiau po metų dirbančių būna tik 10 proc. Tačiau kai J. Trudeau paklausė, kad gal norėtų prioritetą teikti persekiojamoms mažumoms, atsakymas buvo „Jokiu būdu ne. Tai pasibjaurėtina mintis!“ – ir uždarė krikščionišką pagalbos tikriesiems pabėgėliams programą. - „Skirtumai mums nebaisūs, jie mus sustiprina!“, mėgsta kartoti Kanados premjeras.

      Pasieniečiai panešėja lagaminus nelegaliems migrantams

      Nepaisant anksčiau aprašytų ekonominių grėsmių, J.Trudeau ir kiti prisiekę leftistai didžiausia savo problema laiko tai, kad Kanadoje pernelyg didelė dalis gyventojų yra europietiškos kilmės. Dėl ko, jų nuomone, šalyje nėra pakantumo ir noro judėti pirmyn. Išeitis? – Kuo daugiau migrantų, legalių ir nelegalių, iš trečiojo pasaulio šalių! Trudeau: „Kanadoje nėra kertinės tapatybės. Yra atvirumas, pagarba, atjauta, noras sunkiai dirbti, padėti vienas kitam, lygybės ir teisingumo troškimas – šios vertybės mus daro pirmąja postnacionaline valstybe“.

      Taip Kanada kvaištelėjusio premjero asmenyje paskelbė, kad naikina savo valstybingumą, tampa atvira erdve visam pasauliui. Kai po D.Trumpo išrinkimo gyvenimas nelegalams apkarto Jungtinėse Amerikos Valstijose, šie išgirdo „humanišką“ J. Trudeau kvietimą ir būriais patraukė į Kanadą. Nepaisant to kad atvyko iš JAV, pasiekęs J. Trudeau valdas jie gali apsiskelbti persekiojamais nelaimėliais ir Kanados pareigūnai išgirsta jų „nevilties šauksmą“. Buvo net toks kuriozinis atvejis, kai pasienio pareigūnas padėjo nelegaliems atvykėliams panėšėdami lagaminus per sieną. Tiesa, 2017 m. rugpjūtį, kai migrantų suplaukė tiek daug, kad šalis nebežino kur juos dėti, J. Trudeau pradėjo keisti toną – nuo šiol šalis bus atvira tik iš tiesų persekiojamiems.

      Nėra iki galo aišku kiek Kanados vyriausybė šelpia atvykėlius. Žinoma, jei daug, tai būtų „melagingos naujienos“, nes taip leftistai vadina kone viską kas grasina jų dominavimui – nesvarbu kiek tai tikra ar ne. Skaičiai, kuriuos pavyko rasti – nuo C$ 687 iki 1500. Tik mažesnioji suma, kurią, aišku, pateikia vyriausybė, įvardijama kaip „paskutinio atvejo parama“ - neaišku ką tai reiškia. Bet kokiu atveju, galima numanyti, kad parama atvykėliams pakankamai didelė – nes kaip kitaip užtikrinsi, kad Kanada taptų „įvairiakultūrė“ per kuo trumpesnį laiką...

        

      LGGBDTTTIQQAAPP

      Prie J. Trudeau Kanada sparčiai juda į priekį ir lyčių lygių galimybių srityje. Tikriausiai nereikia ir sakyti, lyčių Kanadoje yra ne dvi, o kur kas daugiau. Dar neseniai LGTB sąrašą kažkas papildė ir išsiuntė nurodymus mokykloms praplėsti mokymą apie lyčių orientacijas. Naujasis visus įtraukiantis sąrašas atrodo taip: LGGBDTTTIQQAAPP. Be transseksualų į naujų lytinių tapatybių sąrašą įtraukti dvidvasiai, demiseksualai, transgenderiai (nepainioti su transseksualais, kurie lytinių tapatybių sąraše jau buvo ir anksčiau), panseksualai, aseksualai, poliamorantai ir daug kitų iki šiol diskriminuotų lytinių tapatybių.

      Su naujuoju lyčių sąrašu susijusi viena komiška istorija. Amerikiečių „Fox News“ pasikvietė Stepheną leDrew, laidų vedėją iš Kanados žiniasklaidos kanalo CP24, paaiškinti ką tas naujas sąrašas reiškia ir kaip tas  naujas tapatybes nuo šiol siūloma gerbti. Ponas leDrew negalėjo išvardinti ką tas raidžių trumpinys reiškia, net negalėjo paaiškinti kokios tos naujosios seksualinės tapatybės, kurias reikia išvaduoti iš diskriminavimo. „Tačiau ką gi man tuomet gerbti ir kaip man žinoti, kad jie nusipelno pagarbos?“ – klausinėjo jo amerikietis kolega. Į tai pašnekovas atsakinėjo, kad nebūtina tiek jau gilintis – čia svarbiausia principas, kad visi turi būti priimti, nesvarbu kad ir kokie jie būtų. Visa tai jau savaime pakankamai juokinga, tačiau po neilgo laiko paaiškėjo, kad Kanados kanalas CP24 atleido S. leDrew užtai, kad davė šį interviu. Tada jis davė dar vieną interviu „Fox News“ ir šį kartą jau buvo gerokai atviresnis – Kanadoje esama daug cenzūros, o už kai kurias nuomones net galima sėsti į kalėjimą.

       

      Kanados vadovas švenčia toleranciją 2016 m. Toronto gėjų parade

      Žinoma, Kanadoje į asmenį reikia kreiptis ar jį apibūdinti tokiu įvardžiu (jis, ji, t.t.) pagal tai, kokios lyties tas asmuo tariasi esąs. Tai taip rimta, kad galima už tai netgi sėsti į kalėjimą. Žinoma, norint išvengti nesusipratimų geriausia būtų, kad kiekvienam asmeniui ant kaktos būtų parašyta kokia jo socialinė tapatybė ir kokie įvardžiai jam priimtini. Bet ne visi to norėtų, tad į problemos sprendimą įsijungė LGTBQ bendruomenė.  Jie sugalvojo sodomitams priimtinus lyties atžvilgiu neutralius įvardžius. Pavyzdžiui, vietoj he ar she gėjai pageidauja, kad sakytumėte ze (tarti „zy“). O dar kitoms lytinėms tapatybėms reikės vartoti įvardžius yo, xi ir ve. Čia galite daugiau sužinoti apie šią lytiškai pažangią kalbėseną.

      Kad galėtumėte įsivaizduoti, kiek tiems dalykams, nepaisant augančių šalies bėdų, Kanados vyriausybė skiria dėmesio, paminėsime vieną iškalbingą faktą - 2018 m. biudžeto dokumente žodis „gender“ (socialinė lytis) paminėtas ... 358 kartus!

        

      Valosi į piliečius kojas

      Kadangi valdant smarkiems leftistams piliečiai įsibaiminę ir uoliai save cenzūruojasi, J. Trudeau ir jo liberalų partija leidžia sau nekreipti dėmesio į gyventojų nuomonę ir jų rūpesčius. Kanadiečių niekas neklausė ar jie nori atsisakyti vakarietiškos savo šalies tapatybės – priešingai, pasipriešinimas naujai krypčiai tapo kone nusikaltimu. Šio eksperimento rezultatas – skirtingų tautybių ir rasių žmonės segreguojasi, dingsta bendrumo jausmas. Istorijoje dar nėra buvę atvejo, kad tauta save susinaikintų dėl ideologinių sumetimų.

      Kanada persekioja savo piliečius už neigiamų, tegu ir teisingų faktų apie kurias nors visuomenės grupes išsakymą. Kanados vyriausybė su dideliu entuziazmu įsijungė į vajų prieš „melagingas naujienas“, o ši frazė, kaip jau minėta, iš tiesų reiškia informaciją, trukdančią valdantiesiems skalbti piliečiams smegenis savo leftistine propaganda. Kitaip sakant, visa, kas atitinka jų „pažangiąją“ ideologiją, yra „teisinga informacija“ ir atvirkščiai.

      J. Trudeau viešai komentuoja, kad svarbiausia bėda kanadiečiams yra ne įsiskolinimas, eilės ligoninėse ar dar kas nors panašaus, o per mažai imigracijos. Pačios vyriausybės atlikta nuomonių apklausa rodo, kad taip mano tik 8 proc. kanadiečių; net 57 proc. kanadiečių norėtų mažiau imigracijos. Todėl tokio J. Trudeau pasisakymo neišeina pavadinti kitaip kaip pasityčiojimu iš savo piliečių.

       

      J. Trudeau vykdo savo kojinių diplomatiją. Kanados vadovo skonį vertina A. Merkel

      Dar vienu pasityčiojimo iš piliečių atveju galima būtų laikyti taip vadinamą Trudeau „kojinių diplomatiją“. Kanados ministras pirmininkas net ir rimtų tarptautinių susitikimų metu mūvi vaikiškų spalvų ir paveiksliukų kojines, kuo netgi mėgsta pasipuikuoti prieš kitų valstybių vadovus. Tarptautinio atgarsio sulaukė J. Trudeau kojinės su islamo pusmėnuliu – taip jis neva propaguoja toleranciją. 

      Visa tai, nepamirškime, vyksta sparčiai augančių skolų ir didėjančių grėsmių ekonomikai fone. Vyriausybė negailestingai didina mokesčius savo piliečiams, tačiau dosniai dalina pinigus trečiojo pasaulio varguoliams. Vien per pirmus metus ministro pirmininko pareigose J. Trudeau išdalino C$ 4,3 mlrd. užsienio šalims: 13 mln. Vietnamo ūkininkams, 15 mln. profesiniam mokymui Afrikoje, 13 mln. infrastruktūrai Indonezijoje, ir kvapą gniaužančius C$2,6 mlrd. kovai su klimato kaita tolimo užsienio šalyse!

      Galiausiai, kol J. Trudeau užsiėmęs savo leftistinių svajų diegimu, komunistinė Kinijos vyriausybė netrukdoma supirkinėja strateginius Kanados nekilnojamojo turto objektus.  Kinai turi supirkę eilę stambių įmonių ir tapo veiksniu ekonominiam Kanados saugumui. Ypač stambus investuotojas yra kinų bankas Anbang, per kurį, kaip vėliau paaiškėjo, Kanados nekilnojamo turto objektus užvaldo Kinijos vyriausybė. Per savo savinaikos pastangas Kanados vyriausybė nekreipė dėmesio į amerikiečių įspėjimus, Anbang – tai kinų vyriausybės įrankis užvaldyti strateginius Kanados objektus.

      Kaip narve su liūtu 

      Nepaisant su pasipriešinimu politiniams korektoriams susijusių grėsmių, atsiranda keletas drąsių disidentų, kurie atvirai sako ką galvoja apie J. Trudeau ir liberalų partijos valdymą. Garsiausi vardai – Ezra Levantas ir Jordanas Petersonas.

      E. Levantas yra neutraliai faktus dėstantis intelektualas, o J. Petersonas yra kraują kaitinantis riebių, nors ir kultūringų pasisakymų meistras. Pats būdamas profesorius ir klinikinis psichologas apie ministrą pirmininką atsiliepia profesiniais apibūdinimais: „Justinas Trudeau taip ir nesuaugo, pagal protinį išsivystymą jis liko paauglys, o jo kalbos skleidžia ideologinį chaosą.“ Kitame epizode Petersonas komentuoja garsų Trudeau pasisakymą, kad reikia sakyti ne „mankind“ (žmonija), o „peoplekind“ (nors tokio žodžio anglų kalboje nėra): „Vaikigalis „mąsto“ ideologinėmis klišėmis. Nutraukia moterį sakančią kai ką svarbaus (tuo atveju kas trukdo piliečiams savanoriauti - AG), nes jam panyžta įterpti savo klišę. “

      Apie Trudeau iniciatyvą į kabineto narius įtraukti pusę moterų J. Petersonas atsiliepė taip: „Jam visų pirma turėtų rūpėti kabineto narių kompetencija, nes tai svarbu, kad šalies valdytojai būtų kompetetingi. Vietoj to Trudeau parenka šalies valdytojus pusiau atsitiktinai. Jėzau, kaip tai niekinga – kadandiečiai jį už jai turėtų šveisti lauk!

        

      J. Petersonas atsisakys kalbėti vyriausybės nustatytais lyčiai neutraliais įvardžiais, nes toks įstatymas, pasak jo, yra neteisėtas – niekuomet Kanados valdžia nemėgino aiškinti kokiais žodžiais ar kokiomis kalbomis turėtų kalbėti šalies gyventojai. Ne mažiau paniekinamai atsiliepia ir apie valdžios pastangas persekioti „neapykantos kalbą“: „Gali pasakyti bet ką, vis tiek kas nors įsižeis. Todėl pašalinti užgaulią kalbą neįmanoma praktiškai – taip Trudeau tik mėgina skleisti pražūtingą ideologiją, ir jam tai kol kas sekasi.“

      Galiausiai J. Petersonas apie visus tuos politkorektorius rėžia tai, ką visi ir šiaip žino, tačiau iš baimės neleidžia sau pripažinti: „Jie patys yra pavojinga mažuma. Apgalėtina, jog visuomenė klusniai seka paskui jų pavadį. Visi apsimetinėja, kad daro tai „atjautos vardan““.

      O vajų versti vaikus pasirinkti savo lytinę tapatybę, J. Petersonas vadina „idiotizmo epidemija“, „epinių proporcijų klaida, už kurią teks brangiai sumokėti.“

      Tokie aršūs, nekenčiamą politkorektiškumą grumdantys pasisakymai tampa skambiu žanru internete. Internautai noriai skelbia Youtube tokius kaip J. Petersono pasisakymus ir juos karingai pavadina: pvz: „Petersonas SUGRIAUNA Trudeau“. Konservatyvūs lyderiai, pasak internautų, savo pasisakymais oponentus spirgina, valo jais grindis, juos visiškai sunaikina, sudaužo į šipulius ir taip toliau. Taip atrodo konservatyvioji revoliucija – jos pranašai kalba taip, kad leftistams norisi skradžiai žemės prasmegti!   

      Pokyčių pranašas

      Radikaliai, netramdant susikaupusio pykčio išsakytas tiesos žodis suvirpino kanadiečių sielas. Dėl ryžtingos retorikos, negailestingo oponentų murkdymo, J.Petersonas ir kiti politinį korektiškumą griaunantys konservatyvieji lyginami su riaumojančiu liūtu – o dar vakar politinį diskursą valdę kairuoliai greta jų jaučiasi kaip įleisti į narvą su liūtu!

      Jordanas Petersonas spinduliuoja asmenybės brandumu ir atvirai reiškia panieką visuotinai paplitusiems melams

      Daugelis kanadiečių suprato, kad valdžia juos niekina, kad vyksta šalies naikinimas, o įsibaiminę piliečiai  visa tai pasyviai stebi. Youtube prisipildė kietais pasisakymais, kurie sulaukia daugybės peržiūrų ir yra vertinami ypač palankiai. Riebūs Riaumojančio liūto pasisakymai užsuko patyčių vajų – J. Trudeau tapo labiausiai niekinamas Vakarų politikas!

      Žinoma, visa tai negali negali neatsiliepti ir valdančiųjų reitingams. Jei 2015 metais nepatenkintų vyriausybės darbu buvo 23 proc. , tai 2018 m. sausį tokių skaičius išaugo iki 39 proc, o reitingai pirmą kartą nuo rinkimų 2015 metais susilygino su opoziciniais konservatoriais. Tačiau visa tai dar iki įsibėgėjo paniekos kampanija internete. Šiuo metu iki Kanados parlamento rinkimų lieka 16 mėnesių. Nesunku prognozuoti, kad 2017 metų spalį Kanados leftistai bus nušluoti.

      Skaityti komentarus

      bingoplus bingo app online live 2023 22 05 11:32

      Thhe Bingo Plus is Amazing Application аnd highly Recommendation

      0
      0
      Atsakyti

      Komentuoti gali tik registruoti vartotojai

      ppu-prof_Vix 2024 28 01 02:07

      Забота о жилище - это забота о вашем комфорте. Теплоизоляция стен - это не только изысканный облик, но и обеспечение сохранения тепла в вашем уединенном уголке. Специалисты, группа специалистов, предлагаем вам сделать ваш дом в прекрасное место для жизни. Наши проекты - это не просто утепление, это творческое воплощение с каждым шагом. Мы придерживаемся совершенному сочетанию между красотой и практичностью, чтобы ваше жилье стало не только комфортным, но и привлекательным. И самое главное - доступные расценки! Мы верим, что качественные услуги не должны быть дорогим удовольствием. <a href=https://ppu-prof.ru/>Заказать утепление фасада</a> начинается всего от 1250 рублей за кв. метр. Современные технологии и качественные материалы позволяют нам создавать тепловую обработку, которая обеспечивает долговечность и надежность. Позабудьте о проблеме холодных стен и избегайте дополнительных расходов на отопление - наше утепление станет вашим надежным барьером от холода. Подробнее на <a href=https://ppu-prof.ru/>https://www.ppu-prof.ru/</a> Не откладывайте на потом заботу о радости жизни в вашем жилье. Обращайтесь к квалифицированным специалистам, и ваш дом преобразится настоящим художественным творением, которое принесет вам тепло и удовлетворение. Вместе мы создадим жилище, в котором вам будет по-настоящему уютно!

      0
      0
      Atsakyti

      Komentuoti gali tik registruoti vartotojai

      ppu-prof_Vix 2024 30 01 01:17

      Забота о жилье - это забота о благополучии. Утепление наружных стен - это не только стильный внешний вид, но и гарантия сохранения тепла в вашем уголке уюта. Профессионалы, наша команда профессионалов, предлагаем вам превратить ваш дом в идеальный уголок для проживания. Наши творческие работы - это не просто утепление, это творческий процесс с каждым элементом. Мы нацелены на идеальному балансу между визуальным восприятием и практической целесообразностью, чтобы ваш дом превратился не только теплым и уютным, но и шикарным. И самое важное - доступные тарифы! Мы верим, что профессиональные услуги не должны быть неприемлемо дорогими. <a href=https://ppu-prof.ru/>Утепление дома снаружи цена</a> начинается всего от 1250 рублей за квадратный метр. Современные технологии и качественные материалы позволяют нам создавать теплоизоляцию, которая долго служит и надежна. Позабудьте о холоде стен и дополнительных затратах на отопление - наше утепление станет вашим надежным экраном от холода. Подробнее на <a href=https://ppu-prof.ru/>https://ppu-prof.ru</a> Не откладывайте на потом заботу о удовольствии в вашем доме. Обращайтесь к опытным строителям, и ваш дом превратится настоящим художественным творением, которое согреет вас не только теплом. Вместе мы создадим место для жизни, где вам будет по-настоящему уютно!

      0
      0
      Atsakyti

      Komentuoti gali tik registruoti vartotojai