°C
      2024 04 20 Šeštadienis

      A. Mamontovas palaiko D. Šakalienės įstatymą ir agituoja prieš pataisas?

      Nuotrauka: Minfo koliažas

      Autorius: J. Lago Facebook įrašas
      2018-12-02 13:00:00


      J. Lago savo Facebook įraše pakritikavo A. Mamontovo poziciją vaikų apsaugos įstatymo klausimu:

      Andrius Mamontovas, tampate didelis mazas zmogus. :)

      Ant savo sienos reklamuojate kontroversiskaji “vaiku meiles istatyma”, prisijungete prie musu valdziai patogiu dainoreliu choro. Kai pats ant manosios FB sienos penkias dienas nakvojote ir gincijotes - as jusu neblokavau, nors nepritariau, o po manojo vienintelio siandieninio komentaro po jusu postu, mane uzblokavote. ;)

      Tai rodo silpnuma, zmogau! Tai rodo tai, ka ir sakiau - jus linkstate i RAUDONAJA, dar vadinama “left” puse - kai meile ir tiesa pasaulyje atnesama... per prievarta! Is jegos. Mes jau ta patyreme! O Jus? Laisves sauklys? Cha!

      Mes ir taip daug ismokom per 30 metu, baikit varyti ant Lietuvos, atsibodo! Mes nesam blogesni uz kitas tautas, mes mokomes ir dar niekas nepasieke meiles per smurta. Netikiu gerio siekiu per prievarta! O ypac - kai tiesa tampa viena.

      Taigi. Eilini karta pabusiu viena pries visokias zvaigzdes ir Lietuvos mainstryma, atsiprasant. Tarsi man butu sunku. :)

      Pazistu jau tris mamas, is kuriu atimti vaikai. Viena is ju - mano kliente. Joms padeda advokatai, nes kitaip butu sudetinga pries valstybes prievartos aparata. Valdininku klaidos dideles it kalnai, tevu tuo tarpu - tik dideles baimes akys ir asaros. Kol pats nepamatai - nepatiki ir visi mastom, kad vaikus atima is degradu...

      Dvi seimas isgelbejo tik viesas visuomenes spaudimas. Dziaugiuosi, nes prie to prisidejau. Vaikai, atimti uz NIEKA, prisidengiant placia smurto savoka istatyme.

      Shame on you! Simtmecio proga. Kertami medziai. Skriaudziami mokytojai. Draskomos seimos - taip Lietuva mokoma buti mylincia ir “siuolaikine”? Fuck you people! Ir dar, tarsi butu maza, siandien gesta zvaigzdes - pirma ziemos diena.

      P.S. Uzaugau su Andriaus muzika. Sugebesiu ja atskirti nuo jo paties. :) Ji toliau gyvens savo gyvenima. Siaures kryptis, bliamba. ;)

      Savo mintis šiuo klausimu išsakė ir R. Janutienė:

      Skaityti komentarus