°C
      2024 04 27 Šeštadienis

      5G – kvailiausia kada nors sugalvota idėja

      Nuotrauka: Finder nuotr.

      2019-02-24 08:00:00

      Tinklaraščio rašytojas Arjun Walia dalinasi mintimis ir įžvalgomis apie 5G ryšį, jo keliamus pavojus ir kodėl tai kvailiausia idėja pasaulyje.

      Mes įpusėjome 5G bevielės technologijos diegimo procesus, tačiau politikai dar nepaskelbė saugumo reikalavimų. Neseniai rašiau tekstą apie Robert F. Kennedy ir paaiškinau, kaip didžiosioms korporacijoms pavyko priversti valdžią, žiniasklaidą, federalines agentūras, kurios turėtų saugoti ir informuoti mus, dirbti joms.

      Tekste esančiame vaizdo įraše jis kalba apie didžiąsias farmacijos kompanijas ir kaip jos užvaldė kongresą; jos turi didesnę įtakos zoną nei naftos ir dujų korporacijos. Tekste aš atskleidžiau ne vieną apgaulę, tad skaitytojai galės matyti aiškesnį paveikslą ir susidaryti nuomonę apie pasaulyje vykstančius įvykius.

      Akivaizdu, jog mūsų niekas nesaugo, o politikai paprasčiausiai paklūsta savo vadovų – didžiųjų korporacijų – valiai, kurios savo ruožtu vergauja didiesiems bankams. Mes pastebime, jog produktai ir paslaugos yra diegiamos net nepatikrinus jų saugumo. Tai didelė problema ir galimai viena iš priežasčių, kodėl taip drastiškai didėja sergamumas įvairiomis ligomis, o ypač neuropsichiatriniais. Tyrimas „Mikrobangų elektromagnetiniai laukai sukelia neuropsichiatrinį poveikį, įskaitant depresiją“, išleistas cheminės neuroanatomijos žurnale, pateikia tai gana aiškiai ir tai ne vienintelis tyrimas, keliantis klausimus, susijusius su šia technologija.

      Ar valdžios institucijos išvis rūpinasi žmonių gerove? Jei ne, kodėl mes vis dar remiame juos? Ar todėl, jog vis dar tikime, kad viskas nėra taip blogai? Ir kodėl mes atimame galią iš savo rankų ir renkame korumpuotus politikus?  

      Šiame tekste aš norėčiau atkreipti dėmesį į Dr. Martin L. Pall, mokslų daktarą ir nusipelnusį biochemijos ir pagrindinių medicinos mokslų profesorių Vašingtono valstijos universitete. Pranešime, kuris vadinasi „5G: keliami pavojai ES, JAV ir tarptautinei sveikatai. Akivaizdūs įrodymai, kad aštuoni skirtingi elektromagnetiniai laukai žaloja mus ir jų veikimo mechanizmai“, jis pareiškė:

      „Dešimčių milijonų 5G antenų rengimas, neatlikus nė vieno biologinio saugumo testo – pati kvailiausia idėja, kurią kas nors galėjo sumąstyti.“

      Pranešime pateikiama daug mokslinių faktų, kurie tik dar kartą patvirtina jau egzistuojančių tyrimų išvadas: 5G technologija yra žalinga.

      Tai nėra nauja informacija. Yra išleista nesuskaičiuojama daugybė tyrimų, susijusių su 5G ryšiu, kurie kelia susirūpinimą sveikata, o šimtai mokslininkų yra pateikę peticiją Jungtinėms Tautoms dėl to. Šios iniciatyvos prasidėjo dėl Dr. Marin Blank iš Kolumbijos universiteto atlikto darbo.

      Pasak jo, kalbant apie belaidę radiaciją:

      „Mes sukūrėme kažką, kas žaloja mus ir mes nebegalime to suvaldyti. Prieš T. Edisono lemputę, aplinkoje buvo mažai elektromagnetinės radiacijos. Šiandien jos lygis yra kur kas didesnis ir jis nesustoja augti dėl visų naujų įrenginių, kurie skleidžia radiaciją. Paprastai tariant, jie žaloja gyvas ląsteles ir žudo mus anksčiau laiko.“

      Vėlgi, neįtikėtina, kad šios technologijos yra įrengiamos be jokios saugumo patikros. Kaip tai iš viso galima leisti? Tiesa ta, jei saugumo tyrimai būtų atliekami, greičiausia niekas nepasikeistų ir korporacijos vis tiek leistų rengti šias technologijas.

      Žemiau galite matyti paskaitą apie Dr. Pall veiklą ir kodėl mes turėtume nerimauti dėl 5G technologijų.

      Sunku patikėti, jog kai kurie žmonės buvo priversti tikėti šiuo pseudomokslu. Tai ne tik stebina, bet ir verčia susimąstyti.

      Renginio metu, kurį rėmė „NIH“, o organizavo JAV „CDC“ bei kelios kitos organizacijos, Dr. Martin Pall iš Vašingtono valstijos universiteto padarė išvada, jog „5G diegimas yra visiška beprotybė“. Trumpame pristatyme Dr. M. Pall patvirtino, kad šiuo metu 2G/3G/4G skleidžiama radiacija lemia mažesnį vaisingumą, nemigą, nuovargį, depresiją, nerimą, didelius pokyčius gyvūnų smegenų struktūroje, ląstelės DNR pažaidą, oksidacinį stresą, hormonų disbalansą, vėžį ir dar daugiau. Dr. M. Pall trumpai paaiškina, kaip elektrosmogas, kurį išskiria mūsų mobilieji telefonai, belaidžio interneto maršrutizatoriai, mobilaus ryšio antenos ir kitos belaidės technologijos veikia žmogaus ląsteles.


      Ką mes galime daryti kitaip?

      Pateikta informacija gali iššaukti išgąstį ir tai normalu. Tai gali sužadinti baimę kalbant apie kitas panašias humanitarines problemas, pavyzdžiui, masinis pesticidų naudojimas, didėjantys iškirstų miškų plotai bei keli kiti aspektai, kuriuos privaloma keisti. Nors svarbu nepanikuoti, tačiau dar svarbiau yra neignoruoti šių problemų ir negalvoti, jog viskas magiškai pasikeis į gerą.

      Žemėje pilna netvarkos ir dėl to kaltas mūsų abejingumas ir mokslinių atradimų nepaisymas. Jei mes ir toliau eisime šiuo keliu, sergamumas tik didės. Sąmoningumas – raktas, o paprasčiausias žinojimas apie esamas problemas jau yra didelis žingsnis į priekį.

      Taigi, ką jūs galite padaryti? Jūs galite įsigyti apsauginius elektromagnetinio lauko rūbus arba net perdažyti namų sienas apsauginiais dažais. Jūs galite išjungti savo kompiuterius, kai jais nesinaudojate, išjungti mobiliuosius telefonus ir atjungti elektroninius prietaisus, kai einate miegoti. Jūs galite naudotis laidiniu internetu, kuris iš tikrųjų yra kur kas greitesnis nei belaidis. Jūs galite gyventi sveikai, naudoti kūną ir sielą gydančius metodus, kurie padės jums.

      Akivaizdu, mūsų mintys lemia mūsų biologiją. Žinau, tai skamba keistai, tačiau tiesa ta, jei jūs netikite, kad esate žalojami, didelė tikimybė, jog padariniai jūsų kūnui bus visiškai kitokie nei žmogui, kuris bijo ir yra susirūpinęs savo sveikatos būkle. Sąmoningumas yra viskas ir tai pagrindinis faktorius, galintis apsaugoti jus. 

      Skaityti komentarus

      Agnius 2019 16 07 02:59

      pagaliau realus straipsnis lietuviu kalba. lietuva sitam 5g tokia abejinga,niekas net nesidomi kas tai ir koke juodaja puse tai turi. vien knibzda straipsniai kaip tai gerai ir panasiai ir ne zodeliu neuzsimenama kad tai bus didziule radiacine spinduliacija visoje aplinkoje (kalbu apie pasauli apskritai) yra peticija uz stabdyma 5g leituvoje bet parasai nesirenka visai: https://www.peticijos.lt/visos/75231/stop-5g-pletrai-lietuvoje/?fbclid=IwAR1NlzgdB6C79iPWRFRp95RvZhDrUU3VEfdYJVOhHXR5iaZrw0Nu2jMJHCA#signed prasau zmones kurie yra neabejingi pasirasyti ir jungtis prie grupes stop 5g lietuvoje, ten gausite informacijos ir galesime diskutuoti.

      0
      0
      Atsakyti

      Komentuoti gali tik registruoti vartotojai

      Lukas 2020 19 05 07:25

      Taigi... 5G yra saugus... Kodėl ? Todėl nes gali pasiekia TIK 380GHZ ryšį. Žinot kiek šviesa ? MINIMALUS 430 TGZ. Tai yra apie 1 - 2 milijonų kartų DAUGIAU negu 5G. Gerai mokslininkų atradimai dabar... Spekite kodėl mes dirbame gerus darbus kurie mums patinka ir gauname atlygi už tai ? Dėl išradimų. Kodėl mes mėgaujames pasauline komunikacija ? Išradimai. Kodėl mes galime keliauti beveik be problemu, su lektuvais ar mašinomis ? Išradimai. P.S 4G skleidžia minimalus 4GHZ Ir maksimalus 28GHZ. Apie 10 - 20 milijonų kartų daugiau. Prašau įrodikite kaip aš neteisus ir nešvaisykite pinigų jokioms nesamonėms...

      0
      0
      Atsakyti

      Komentuoti gali tik registruoti vartotojai