°C
      2024 03 28 Ketvirtadienis

      4 dalykai, apie kuriuos vyrai nesako savo mylimoms moterims

      Nuotrauka: Pixabay nuotr.

      2019-02-20 21:00:00

      Mes ilgimės santykių, kuriuose vienas partneris daro kitą labai laimingu. Bet realiame gyvenime būna visaip: akimirkos, kai lengva ir smagu drauge bei dienos, kai  nesigauna išvengti barnių, konfliktų.

      Vyrai santūresni, o moterims daug lengviau išreikšti savo jausmus ir emocijas. Kartais jis iš tiesų nenori tam tikromis temomis kalbėti net ir su mylima moterimi, bet yra dalykų, apie kuriuos jis pasakys tik tada, jei tiesiai užklausite. Paskaitykite. 

      1. Seksualinės fantazijos. 

      Seksualumas neretai persipina su kalte ir gėda. Todėl slaptus troškimus jūsų partneris gali slėpti  po septyniais užraktais. Jūs turite savo seksualines fantazijas, tačiau jos gali nesutapti su vyro. Pabandykite tiesiog jo paklausti apie tai.

      2. Emocinės paramos poreikis. 

      Vyras padarys viską, kad paslėptų, jog ir jam reikalinga pagalba. Kai pažinosite jį pakankamai gerai, ir be žodžių suprasit, kada jam reikia palaikymo. Bet bus geriau, jei tiesiai paklausite. Kad ir koks stiprus bei nepriklausomas atrodo jūsų mylimasis,  kartais ir jam reikalingas pakabinimas ir petys prisiglausti.

      3. Jam baisu jus prarasti. 

      Dažniausiai vyrai nuo savo mylimųjų bando paslėpti tai, kad ir jiems būna baisu. Jis gali to tiesiai nesakyti, bet iš tiesų jis bijo jus prarasti.  Pabandykite tarsi netyčiomis užklausti, kaip jis įsivaizduoja gyvenimą be jūsų.

      4. Jam labai patinka jus apkabinti. 

      Tai taip miela. Įsimylėjęs vyras norėtų visą parą liesti savo mylimą moterį. Mylimasis niekada jums nesakė, kad jam labai gera užmigti jus apsikabinus? Paklauskite jo apie tai. Patikėkite, atsakymas gali jus nustebinti.

      Skaityti komentarus