°C
      2024 03 28 Ketvirtadienis

      3 taisyklės savaitgaliui, kaip bučinių pagalba pagerinti santykius

      Nuotrauka: Pixabay nuotr.

      2018-07-02 15:14:00

      Ar nepabodo skaityti seksologų patarimus apie mūsų neegzistuojančius sutrikimus? Daug jų sau prisiskyrėte? Aš sakau: visi kūniški sutrikimai kyla iš nežinojimo, kaip kūną verta naudoti pagal paskirtį. Šios trys taisyklės padės visiems prisiminti, kodėl Dievas sukūrė vyrą ir motery skirtingus ir su kūnais. Pasikalbėkime.

      1 taisyklė: bučiniai ir glamonės neprivalo baigtis seksu

      Moterys jau priprato prie mažo kiekio glamonių. Jos nė nesitiki, kad gali į valias bučiuotis ir glamonėtis su savo mylimu vyru be sekso priežasties. Dauguma vyrų taip pat teigia, kad nėra reikalo glamonėtis ir bučiuotis, nėra reikalo jaudintis, jei po visko nebus sekso.Tačiau dauguma nežino, kad glamonės bei bučiniai yra labai svarbūs kuriant tvarius tarpusavio santykius. Kadangi moterys yra kaip katės, švelnesnės, lipšnesnės, siūlau santykių gerinimo savaitgalį pradėti būtent joms. Būkite bučiavimosi ir glamonėjimosi iniciatorės! Darykite tai visur: namuose, gatvėje, prie vaikų ir savo tėvų. Tik nedarykite to, ko nevalia daryti prie kitų. Paisykite pagarbos sau ir branginkite savo intymaus gyvenimo paslaptingumą. Tik pamanykit: yra moterų, kurios vengia bučiuotis ir glamonėtis, net apsikabinti prie vaikų, nes vaikai, neva, gali jausti pavydą, nepasitenkinimą ar dar ką nors. Verta įsisąmoninti: mama ir tėtis yra vienas kitam partneriai, todėl tėvai, kurie neprarado savo suaugusiojo pozicijų vaikų akyse, negali sukelti vaikams pavydo savo meilės išraiškomis; tėvai, kurie kelia pavydą, yra susimažinusių suaugusiųjų versijos. Linkiu užaugti, nes vaikai jaučiasi nesaugūs su nebrandžiais suaugusiais. Kai vaikai jaučiasi saugūs, jie mėgaujasi mamos ir tėčio padoriomis meilės apraiškomis ir jaučiasi mylimi ir laimingi, nes juos myli du vienas kitą mylintys žmonės. Skirkime vaikams tinkamo dėmesio ir neturėsime jokių bėdų būti žmonomis savo vyrams. Tad bučiuokimės, apsikabinkime, būkime arti kūnais, kad, progai pasitaikius, nesijaustumėme nutolę vienas nuo kito kaip Žemė nuo Saulės.

      2 taisyklė: bučiuokimės ne tik lūpomis

      Jei norime būti artimi, bučiuokimės ne tik lūpomis, bet visais kūnais. Tam jie mums ir duoti. Neapsiribokime vien bučiniais į lūpas. Bučiuokimės prabudę, bučiuokimės prieš užmigdami, bučiuokimės trumpam atsisveikindami. Kai turime daugiau laiko, bučiuokimės visais kūnais: glauskimės taip, lyg šildytume tarp kūnų sušalusį slieką. Ir pamesti slieko nevalia! Kai jam bus šilčiau, mums bus karšta. Jauskime, kaip jaudinasi mūsų kūnai, nebijokime liautis bučiuotis esant stipriam jauduliui. Tai yra labai malonus procesas, padedantis gaivinti santykius net ir tiems, kurie jau daug metų gyvena kartu. Drąsiai didinkime savo aistrą vienas kitam, o kai galime, bučiuokimės nuogais kūnais. Mums duota energija turi cirkuliuoti, o ne pūti. Prieš išlipdami ryte iš lovos, galime išsirengti iki nuogumo ir bučiuotis kūnais į valias. Skirkime tam laiko, nes tai yra ypatingai svarbi ir maloni rytinė mankšta kūnams.

      3 taisyklė: mylėkitės, kai tik galite

      Po tokio rytinio kūnų pramiklinimo, jei tik nėra stebėtojų, mylėkimės. Ypač, jei turime mažų vaikų. Nes kita proga gali ateiti dar labai labai negreitai. Pavėluosite į svarbų darbinį susitikimą? Gal norite įrodyti Dievui, kad kūniškas susitikimas su mylimu žmogumi yra ne toks svarbus? Cha! Dievas yra visur. Net ten, kur mes mylimės. Tad mylėkimės. Nes tam mums kūnai ir skirti. Lai jie prabunda meilės aistrai. Lai virpa tie kūno plotai, apie kuriuos jau seniai buvome pamiršę. Atsiduokime aistrai, artumui, nes tai irgi yra meilė. Jau geriau pavėluoti  į darbą po svaigaus ryto nei nueiti į susitikimą rimtu nepatenkintu veidu. Išbandykit, blogiau nebus.

      Skaityti komentarus

      aleksandra 2018 20 07 12:37

      Ne tik aš, bet ir daug mano kalbintų žmonių pripažįsta, kad mylėjimasis yra šventas reikalas. Net ir netikintys Dievu taip sako. Du Dievo sukurti kūnai buvo sukurti pilnavertei meilei. Taigi, pirma besąlygiška meilė, o tada tik mylėjimasis. Ir tik tada jis suteiks saugumą ir pilnatvę moteriai, o vyrui fizinį, psichologinį ir dvasinį pasitenkinimą. Kaip dažnai toks dažnas mylėjimasis moteriai palieka psichologines žaizdas, menką savivertę ir netigi vaikų. Apie kokią pilnatvę mes kalbėsime po mylėjimosi???!!! Kaip gaila, kad stengiantis sulaukti kuo didesnio skaitytų skaičiaus ir linksėjimo galvomis, pamirštama paminėti tokius svarbius žodžius "MYLĖKIMĖS KUO DAŽNIAU ŠEIMOSE".

      0
      0
      Atsakyti

      Komentuoti gali tik registruoti vartotojai