°C
      2024 04 19 Penktadienis

      A. Tapinas kviečia S. Skvernelį į teismą: „Aš norėjau gražiuoju...“ (VIDEO)

      Nuotrauka: BNS nuotr. | Minfo koliažas

      2019-03-05 22:00:00

      Sausio 3 dieną A.Tapinas įrašė skandalingą pasisakymą, kuriame reikalavo ministro pirmininko S.Skvernelio atsiprašyti už tai, kad išvadino A.Tapiną politiku ir pasakė, kad jis stovi už mėginimų nuversti vyriausybę. Jeigu ne, įžeistas žurnalistas kreipsis į teismą ir tuomet S.Skvernelis neva bus priverstas tai padaryti. 

      Visą straipsnį apie tai galite rasti minfo.lt portale.

      Primename, kad netrukus teisininkas Dominykas Vanhara pateikė savo įvertinimą, kad teisme A.Tapinas turi itin nedaug šansų laimėti tokią bylą.

      Tačiau istorija turi tęsinį.

      Kovo 5 dieną savo feisbuko paskyroje A. Tapinas paskelbė žinutę:

      „Aš norėjau gražiuoju.

      Kad demokratinės respublikos ministras pirmininkas vis dėlto jaustų atsakomybę už savo žodžius ir nesišvaistytų tuščiais ir neteisingais kaltinimais apie perversmus.

      Būtų pakakę net ne oficialaus atsiprašymo, tiesiog trumpo Sauliaus Skvernelio komentaro, kad visko pasitaiko, emocijų pagautas pasakiau per daug, visko pasitaiko, jokio perversmo nebuvo. Tik tiek

      Aš norėjau gražiuoju.

      Kad Seimo Etikos ir procedūrų komisija įvertintų premjero elgesį ir galbūt pasiūlytų ateityje jam atidžiau rinktis epitetus, skirtus respublikos piliečiams. Tik tiek.

      Etiką saugantys Seimo nariai iš manęs išsityčiojo, pažemino nustatę diagnozę mano psichikai ir net rimtai nesvarstė galimybės pradėti tyrimą dėl politiko Skvernelio elgesio. Buvo aiškiai parodyta - prieš mus nepašokinėsi.

      Dabar kalbėsim kitaip. Ir kitur. Iki pačios pabaigos.

      Šiandien 18:45 tiesiogiai per Laisvės TV.“

      A. Tapino video įrašas, intriguojančiu pavadinimu: „Keliaujam į teismą ir prokuratūrą“:

      Tuo tarpu S. Skvernelio patarėjas Skirmantas Malinauskas atsako A. Tapinui: „Teismai tikrai išspręs šį klausimą, bet jei (esu baigęs teisę, 15 metų dirbau žurnalistu, turiu čia šiek tiek patirties, todėl labiau linkęs sakyti "kai") pralaimėsit, gal vis tik nepamiršit tokia pačia forma, su anonsais, tiesiogine transliacija, tekstais portaluose premjero atsiprašyti?“

      Lauksime istorijos tęsinio ir A. Tapino veiksmų? 

      Skaityti komentarus