°C
      2024 03 29 Penktadienis

      „Grok, Jurgeli“ ir vėl kviečia susitikti Kaune

      Nuotrauka: Organizatorių nuotr.

      Autorius: Organizatorių informacija
      2021-10-08 11:00:00

      Šilta ir daininga „Grok, Jurgeli” šventė, nepaisant visų šiuo metu iškilusių iššūkių, vėl kviečia visus smagiai ir saugiai praleisti dar vieną nepakartojamą popietę kartu su šauniausiomis liaudiškos muzikos kapelomis iš visų šalies regionų.

      Pabūkime kartu šventėje, kuri gyvuoja jau daugiau nei pusę amžiaus. Ją daugelis pamilo dar vaikystėje, o smagiai skambančios kapelų dainos lydi ir džiugina mus įvairiomis progomis. 

      Naujos ar gerai žinomos ir pasiilgtos kapelų dainos, kurioms visi kartu iš širdies galėsime pritarti, smagūs šokiai ir šmaikštūs pokštai tikrai nepaliks abejingų. Kiekvienas pats galės pasijusti šventės dalimi ir į namus grįš sušilęs, emociškai prisipildęs.

      Atvykite su šeima, draugais ar kaimynais ir pasidžiaukite švente bei pradžiuginkite kapelas, kurios labai laukia jūsų šypsenų ir plojimų!

      Koncerte dalyvauja kapelos: „Lėvena” (Panevėžio r.), „Radvija” (Radviliškis), „Karčema” (Šilutė), „Punelė” (Alytaus r.), „Gaspadorius” (Skuodo r.), „Ūkininkas”, „Pivašiūnai”, Zyplių dvaro kapela, ansamblis „Tarškutis”.

      „Grok, Jurgeli“ ves puikus duetas – renginių vedėjas bei atlikėjas Giedrius Leškevičius su ilgamete šventės vedėja aktore Birute Prekevičiūte. Kas nors kartą juos girdėjo, tikrai norės vėl išvysti. Vedėjų gera nuotaika, subtilus humoro kaskart sušildo ir pralinksmina dalyvius ir žiūrovus. Laikas pralekia labai greitai ir taip nesinori, kad šventė pasibaigtų...

      Laukiame visų, didelių ir mažų Žalgirio arenoje spalio 9 d. 16 val..

      Pagal galiojančius teisės aktus dalyvauti renginyje galima tik su galimybių pasu.

      Skaityti komentarus

      kEMlzpAX 2021 28 12 12:16

      555

      0
      0
      Atsakyti

      Komentuoti gali tik registruoti vartotojai